Dekorasyon Fikirleri

Saray Halı Modelleri

Halı modelleri her evde zemin dekorasyonu olarak kullanılmaktadır. Evimizin duvar rengine, mobilya türüne ve renklerine göre uygun olan halı modellerini seçeriz. Halı deyince akla Saray halı modelleri gelmektedir. Saray halı modelleri senelerden beri kaliteden ödün vermeden ve en çok tercih edilen halı modelleridir. Saray halı modelleri sayesinde evimiz hem daha güzel görünecek, şık olacak ve kış aylarında daha sıcak olmasını sağlayacaktır. Son zamanlarda özellikle oymalı halı saray halı modelleri, sakallı saray halı modelleri ve renkli iplerle geometrik şekiller verilen saray halı modelleri trend olmaktadır. Saray halı modelleri çocuk odaları içinde farklı ve çocukların zevklerine hitap eden modelleri ile göz doldurmaktadır. Saray halı modelleri yünlü olduğu için sağlık açısından da faydalıdır. Saray halı modelleri hem hijyenik olmakta hem de bakteri barındırmayan teknolojisiyle her bayanın tercihi olmaktadır. Leke tutmayan saray halı modelleri son yıllarda en çok dikkat çeken modeller olmaktadır ve silmesi, yıkaması, temizlemesi çok kolay olmaktadır. 2014 yılının saray halı modellerinin son kreasyonunu sizler için sunuyoruz.

Saray halı modelleri farklı çizgisiyle, tasarımlarıyla ve renkleriyle bayanların en çok tercih ettiği halı modelleri olmaktadır. Bu modelimiz sade olduğu kadar şık ve asil duran saray halı modelidir. Bayanların salonlarında en çok tercih ettiği saray halı modelidir. Açık renkli koltuk takımızla muhteşem uyum sağlayacak hatta duvar ve perdenizle bütünleşecek güzellikte olan saray halı modelidir. Açık renkli zemin üzerine koyu kahverengi çizgilerle oluşturulan geometrik desenli saray halı modelidir. 

Saray halı modelleri bu yıl da bayanların gönlünü kazanmayı başarmıştır. Geometrik desenler ve farklı çizgilerle tasarlanan saray halı modelleri evlerinizin güzelliğine güzellik katmaya devam etmektedir. krem renkli zemin üzerinde kahverenginin çeşitli tonlarından oluşturulmuş yelpaze tasarımıyla özellikle yeni evlenen çiftlerin en çok tercih ettiği saray halı modelidir. Açık renkli saray halı modelleri hem salonlarda hem de oturma odalarında çok tercih edilen ve zevkle kullanılan modellerdir. 

Günümüzde çocuklarımız kendi odalarında kullandıkları halı modellerini kendileri seçmektedirler. Saray halı modelleri kalitesini konuşturarak çocuklar için de çok güzel tasarımlar üretmiştir. Uğurböceği saray halı modeli çocukların görür görmez beğendikleri ve istedikleri model olmaktadır. Kırmızı renkli kocaman bir uğurböceği, üzerinde siyah benekleri ve beyaz gözleriyle çocuklar için üretilmiş özel tasarım olan saray halı modelidir. 

Saray halı modelleri her sene kreasyonunu yenileyerek halıda öncü olmaya devam etmektedir. Oturma odalarında kahverengi ya da sütlü kahve tonlarındaki kanepe grubunuzla uyum içinde olacak ve şık görünecek saray halı modelidir. Taşların sıra sıra dizilmiş görünümü verilmiş büyük yuvarlak taşların arasına da çakıl taşları serpiştirilmiş saray halı modelidir. Oturma odanızda rahatlıkla kullanabileceğiniz çok şık bir saray halı modelidir.

Geometrik desenli ve oymalı olan saray halı modelidir. Oymalı saray halı modelleri bu yıl en çok tercih edilen modeller olmaktadır. Beyaz ve krem rengindeki koltuk takımınızla dizayn edebileceğiniz ve salonunuzun ferah görüneceği saray halı modelidir. Saray halı modelleri bayanlar arasında en çok beğenilen modellerden birisi olmaktadır.Her bayanın zevki farklıdır. Bunu bilen saray halı modelleri her bayanın zevkine göre tasarımlarıyla göz doldurmaktadır.

Aktif, canlı ve özellikle genç evlilerin tercih ettiği saray halı modelidir. Şeker pembesi rengi ile evinizde hareket ve enerji hiç eksik olmayacak. Yine şeker pembesi rengindeki koltuklarınızda dizayn ettiğinizde muhteşem uyumu yakalayacağınız saray halı modelidir. Saray halı modelindeki krem rengi sayesindeki boğuculuktan kurtarılmış ve hareket verilmiş olan saray halı modelidir. Ayrıca kız çocuklarınızın odasında da kullanabileceğiniz aktif bir saray halı modelidir.

Salondaki mobilyalarınız siyah ya da beyaz renkte ise evinizin zarifliğine zariflik katacak mobilyalarınızla uyum içinde kullanabileceğiniz saray halı modelidir. Saray halı modelini evinizin salonunda kullanabileceğiniz gibi bazı bayanlar yatak odalarında da perdeleriyle ve nevresim takımlarıyla kombine ederek kullandıkları saray halı modelidir. Siyah zemin üzerindeki beyaz renk çiçekler ile sanki papatya bahçesinde hissi uyandıracak saray halı modelidir. 

Bayanlar genelde salon takımlarını seçerken açık renkleri ya da kahverengi tonlarını tercih ederler. Saray halı modelini tasarlarken bayanların tercihleri ve zevkleri doğrultusunda tasarımlar yapılmaktadır. Bu nedenle de bayanlar halı alırken kendilerini anlayan ve tanıyan marka olan saray halı modellerini tercih ederler. Kahverengi ve kremin birarada kullanıldığı çiçek deseni ile zenginleştirilmiş kaliteden ödün vermeyen saray halı modelidir. 

Kırmızı, siyah, gri ve kremin dizaynından tasarlanmış ister salonda ister oturma odasında kullanma seçeneği sunan çok şık saray halı modelidir. Krem zemine siyah ve kırmızı güller muhteşem durmuş gri dal ve yapraklar bütünlüğü ve uyumu tamamlamış saray halı modelidir. Her evde olması gereken ve birçok renkteki mobilyalarınızla kombine edebileceğiniz rengi, deseni ve kalitesiyle adından her zaman söz ettiren saray halı modelidir.

Kırmızı renk bilinen en canlı ve en aktif, hareketli renktir. Özellikle genç kızların odaları için en çok tercih ettiği saray halı modelidir. Kırmızı zemin halının üzerinde yine kırmızı renkten oymalı desenlerle monotonluktan kurtarılmış, kelebek ve çiçek desenleriyle tasarlanmış saray halı modelidir. Kelebeğin ve çiçeğin bir kısmı halıdan dışarı taşmış olduğu için estetik bir görünüm sergileyen sıradışı saray halı modelidir.

Eğer sade bir salona sahipseniz özellikle koltuk takımınız açık renkliyse en çok tercih edilen saray halı modelidir. Bundan birkaç yıl önce sakallı saray halı modelleri trend olmuş ve hala en çok tercih edilen saray halı modelleri arasındadır. Gri renk sade ama çok asil duran saray halı modelidir. Salonun dışında yatak odanızda, oturma odanızda da kullanabileceğiniz çok amaçlı tasarlanmış saray halı modelidir. Saray halı modelleri arasında her bayanın zevkine hitap edecek birçok model bulunmaktadır.

oymalı saray halı modelleri son zamanlarda en çok tercih edilen ve satın alınan modellerdir. Görünüşü şık, temizliği ve kullanımı kolay kalitesiyle öncü olan saray halı modelidir. Evinizde güzel ve sade bir hava yaratacağınız saray halı modelidir. Her evde olması gereken bir modeldir. Her evde halı mutlaka vardır. Sağlık açısından da gereklidir. Özellikle kışın zemini sıcak tutmaktadır. Temizliği kolay ve hijyenik saray halı modelidir. 

Dünyanın deseni dünya saray halı modelindedir. Karşımızda beyaz zeminde grinin tonlarındaki dünya desenleri bulunan geometrik şekilleri sevenlerin tercih ettiği saray halı modelidir. Evinizdeki mobilya renklerinize göre mutlaka saray halı modeli bulunmaktadır. Evinizin güzelliğine güzellik katacak hatta bakanları kendisine hayran bırakacak saray halı modelidir. Halısız ev yoktur. Halı deyince saray halı modelsiz ev yoktur.

Oymalı halı deseninden vazgeçemeyen bayanların tercih ettiği deseniyle göz alıcı güzellikte olan saray halı modelidir. Oymalı halı desenleri hem şık, hem hijyenik hem de temizliği kolay olduğu için çok tercih edilen saray halı modelleri olmaktadır. Kahverengi ve bej renklerin kullanıldığı mobilyalarınızla uyum içinde olan saray halı modelidir. Bayanların salonlarında en çok kullandığı renk ve desende olan saray halı modelidir. Yer zemininizi saray halı modelleri ile güzelleştirin.

Muhteşem deseni ve renk seçeneğiyle salonunuzun saray odası havasında olacağı saray halı modelidir. Eviniz saraylara layıktır. Ortadaki sütlü kahve renginin çevresi koyu kahverengi ile donatılmış, diğer iki kenarında birbirine bakan çiçek deseninin bulunduğu saray halı modelidir. Evinizin bütün odalarında kullanabileceğiniz gibi her odada da bu modeli kullanabilir ve misafirlerinizin gözlerini alamayacağı saray halı modelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dekorasyon Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.